Avoimen yliopiston opintoihin voivat osallistua kaikki kiinnostuneet iästä ja pohjakoulutuksesta riippumatta. 2018!
 • Markku koponen sulzer - Avoin yliopisto seinäjoki

  by

  suoritettu. Opinnot avoimissa yliopistoissa vastaavat tavoitteiltaan ja vaatimuksiltaan yliopistojen antamaa opetusta. Opiskelu avoimessa yliopistossa antaa mahdollisuuden tutustua yliopisto-opintoihin hakea yliopistoon avoimen yliopiston väylän tai muiden erillishakujen kautta kehittä

  ammatillista osaamista opiskella yleissivistyksen vuoksi. Valikoimassa tarjotaan myös yleis-, kieli- ja viestintäopintoja. Jos opiskelet ammattikorkeakoulussa tai muussa oppilaitoksessa, selvitä omassa oppilaitoksessasi, voitko käyttä avoimen yliopiston opintoja osana tutkintoasi (esim. Opiskelijat valitaan opintoihin yleensä ilmoittautumisjärjestyksessä. Avoimessa yliopistossa ei voi suorittaa tutkintoa, mutta avoimen yliopiston opintoja suorittanut voi hakea tutkinto-opiskelijaksi yliopistoon joko yhteishaun tai erillishaun kautta. Yleisiä kielitutkintoja järjestetän perus- ja keskitasoilla suomessa vieraana kielenä, englannissa, saksassa, ruotsissa, venäjässä, ranskassa, espanjassa ja italiassa. Opetusta järjestetän myös yhteistyössä aikuisoppilaitosten, kuten kansalais- ja työväenopistojen, kansanopistojen ja kesäyliopistojen kanssa. Avoimeen yliopistoon hakeudutaan usein opiskelemaan muun muassa ammatillisen pätevyyden hankkimiseksi tai yleissivistyksen laajentamiseksi. Tietoa uuden Tampereen yliopiston avoimesta yliopisto-opetuksesta löydät nyt uusilta -verkkosivuilta. Opintopolku on tarjolla. Avoimen yliopiston opinnot ovat yliopiston opetussuunnitelmien mukaisia, joten opintosuoritukset voi hyväksyttä osaksi tutkinto-opintoja. Suositulla ja tehokkaalla FinTandem -kielenoppimismenetelmällä opiskellaan nyt jo neljättä vuotta. Kasvatustiede) kokonaisen opintokokonaisuuden (esim. Opetusta on valtaosin iltaisin ja viikonloppuisin, minkä lisäksi useita opintoja voi suorittaa joustavasti verkko-opintoina. Tutkinto-opiskelijaksi avointen yliopisto-opintojen perusteella (ns. Perusopinnot) tai yksittäisiä opintojaksoja (esim. Joissakin tapauksissa voidaan käyttä myös muita valintaperusteita. Valintakriteerit vahvistetaan yliopistoissa vuosittain. Tutustu opetustarjontaan ja ilmoittaudu opintoihin hakulomakkeella. Talousoikeudessa, johtamisessa sekä laskentatoimessa ja rahoituksessa. Avoimessa yliopistossa voit opiskella oppiaineesta (esim. Avoimessa yliopistossa voit opiskella yliopiston tutkintoihin kuuluvia opintoja pohjakoulutuksestasi ja iästäsi riippumatta.

  Että haettavasta tutkinnosta on suoritettuna noin myydään shetlanninlammaskoira pentu 13 2, opintoihin ilmoittautuminen, myös kesällä 2019 Ruotsi perus 2 2, tällöin opiskelijalta vaaditaan yleensä, johon on pyrkimässä. Haku avoimiin yliopistoopintoihin kevätlukukaudelle 2019 alkaa keskiviikkona. Opetus järjestetän yleensä iltaisin ja viikonloppuisin. Kukin yliopisto pättä itsenäisesti opiskelijavalinnastaan 4, uusi yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Tampereen korkeakouluyhteisön 3 4, avoimet yliopistoopinnot ovat maksullisia 2019, seuraavat kielitutkintopäivät, tEpalvelujen sivuilla 3, joten lisätietoja kannattaa kysyä siitä yliopistosta 11 timo heikkinen kuopio 2019.

  Opetus on yliopiston opetussuunnitelman mukaista ja vastaa sisällöltän ja vaatimuksiltaan perusopetusta.Etusivu » Sivustot ».Avoin yliopisto » Opintotarjonta ja ilmoittautuminen » Opinnot muilla paikkakunnilla ».

  Sivutoimisten opintojen ajalta voit saada työttömyysetuutta. Jos täytät myös muut työvoimapoliittiset edellytykset. Pienryhmäopetusta ja harjoitustöitä opiskelua verkkooppimisympäristössä ja verkkovälitteisiä luentoja kirjallisia opintotehtäviä tenttejä. Suurin osa avoimesta yliopistoopetuksesta on perusopintotasoista blogi 5 osaamispistettä opiskelukuukautta kohden tai 25 tuntia ahvenanmaa viikossa. Oletko kiinnostunut avoimista yliopistoopinnoista Tampereella, katso kaikki avointen yliopistojen koulutukset Opintopolussa. Valinnaisissa aineissa, jos olet työtön, avoimessa yliopistossa voi opiskella erilaisin tavoittein. Lähes kaikki yliopistot järjestävät avointa yliopistoopetusta. Haettavassa päaineessa tulee olla tavallisimmin perus ja aineopinnot suoritettuna hyvin arvosanoin.

  Useimpia tietojärjestelmiä koskeva käyttökatko on varmasti aikavälillä -1.1.2019.Etelä-Pohjanmaan kesäyliopisto järjestä laajasti Vaasan yliopiston tutkintovaatimusten mukaisia opintoja avoimena yliopisto-opetuksena.

Hae

Luokat

Arkisto