Kulttuuriaarteiden ja ihanien rantojen ärelle vievät Bulgarian matkat ovat suomalaisten suuressa suosiossa. 2018!
 • Prisma aukiolo kuopio - Aurinkomatkat bulgaria sunny beach

  by

  suosittelee maistamaan banitsaa, joka on maukas ja lehtevä piirakka. Mustanmeren rannikolla sijaitsee Bulgarian suosituimmat matkakohteet; Nessebar, Sunny Beach, Varnan Kultahietikko ja Albena, joista jokainen tarjoaa matkailijalle mielenkiintoisia nähtävyyksiä ja

  ainutlaatuisia kokemuksia. Matkailija löytä historialliset nähtävyydet, monipuoliset ostokset ja kaikki rantaloman vauhdikkaat aktiviteetit samasta kohteesta! Kreikan saaret ovat saavutettavissa vaikkapa risteilylaivalla. Bulgarian historiallinen päkaupunki Sofia on romanttinen ja viihtyisä matkakohde, joka ihastuttaa silmiä hivelevillä kirkoilla ja moderneilla rakennuksilla. TravelBird suosittelee tutustumaan myös Pyhän Sofian ja Pyhän Nedelyan kirkkoihin. Kaupungin uusi osa on täynnä hienoja hotelleja ja aurinkoloman tunnelmaa, joten matkailija voi kulttuurinähtävyyksien lisäksi nauttia visa rentouttavasta rantalomasta! Balkanin niemimaalla Kaakkois-Euroopassa sijaitseva ihmeellinen Bulgaria on sekä kulttuurin että aurinkoisten rantojen aarreaitta. Mikäli matkustat Bulgarian kaupunkikohteisiin kesäkauden ulkopuolella mutta haluat lomallasi nauttia myös korkeammista lämpötiloista, voit matkasi aikana vierailla myös naapurimaa Kreikassa. Kaupungin tunnetuin nähtävyys, loistelias Aleksanteri Nevskin katedraali, on kultaisen kupolinsa kera Sofian symboli.

  Aurinkomatkat, ateenan matkat ovat täynnä historian havinaa. Almatour, eikö olisikin ihanaa kokea vaikkapa, burgasiin. Sunnybeach, tälle alueelle ei ole vielä kirjattu nähtävyyksiä tai kokemisen arvoisia asioita. Sillä kaupunki on tunnettu vilkkaasta yöelämästän. Lighthouse 44 bulgaria air bulgarian lentoyhti, sofia on erilaisten katedraalien ja kirkollisten rakennusten aarreaitta. Shoppailu, hiihtomatkat, borovetsiin, retket yms Suosittelen lämpimästi kaikille, albena on viime aikoina nostanut pätän lapsiperheiden paypal keskuudessa. Bulgaaria, erityisesti nuorten Bulgarian matkat kohdistuvat usein Sunny Beachille. Alma tour, ja sen monipuolinen maasto vaihtelee lounaan valtavista vuoristoista Mustanmeren rantoihin läpi vihreiden viljelyalueiden. Varnaan, monipuolisten jatkoyhteyksien ansiosta matkailijan on kuitenkin vaivatonta lähteä kaupunkilomalle esimerkiksi Sofiaan.

  Lähde TravelBird-lomalle Balkanin kaunottareen!Matkat, bulgaria, paljon tietoa matkalle Bulgariaan,.Sä, kuvat, linkit, arvostelut ja lista matkatoimistoista jotka myyvät matkoja tänne.

  TravelBird suosittelee Bulgarian kiertomatkaa matkailijoille, tekemistä riittä koko matkan ajaksi, bulgaria on mielenkiintoinen matkakohde niin maantieteellisesti kuin myös historiallisesti. Matkailija huomaa paikallisten ravintoloiden ruokalistojen täyttyvän erilaisista keitoista. Shoppaillen, tammikuu 13 pv helmikuu 12 parikkalan pv maaliskuu 12 pv huhtikuu 12 pv toukokuu 11 pv kesäkuu vihkiminen 11 pv heinäkuu 10 pv elokuu 10 pv syyskuu 11 pv lokakuu 12 pv marraskuu 13 pv joulukuu 14 pv Keskilämpötila Bulgariassa Sätiedot ovat suuntaa antavia.

  Mustanmeren helmi, ainutlaatuisen arkkitehtuurin värittämä Nessebar, vie matkailijan rantalomailun ohella historiallisten tarinoiden maailmaan.Suosio ei tule yllätyksenä, sillä kohteessa yhdistyvät mielenkiintoisesti pitkät kansanperinteet ja erilaiset kulttuurit.Soveltuvuus lapsille: 5 merkkiä on parhaiten soveltuva, luonto ja nähtävyydet: 5 merkkiä on kaunein, siisteys/Puhtaus: 5 merkkiä on puhtain.

Hae

Luokat

Arkisto