Lapsiin sekä toisiin koiriin. 2018!
 • Helsinki hookup. Annetaan mopsin pentuja; Laatat helsinki

  by

  tämän sivun vasemmassa reunassa. Se on kuitenkin yksi niistä roduista, joissa esiintyy ulkomuotopiirteitä, jotka liioiteltuina saattavat altistaa koiran terveysongelmille. Pojalla ikä 10viikkoa, syntynyt.5. Hinta: 1400 Paikkakunta: Huhtamo Ilmoittaja: Laila

  Kallio Puhelin: Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. Ilmoitus numero 74030 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 28737 kertaa. Puhelin: Sähköposti Nimi/nimimerkki Kotisivu: Täytä yllä olevat tiedot mahdollisimman tarkkaan. Toisaalta mopsi ei pahastu mopsin vaikka sen harrastusvalikoima olisi suppeampikin, tärkeintä sille on saada olla mukana perheen päivittäisissä askareissa. Pienimuotoista koiran kasvatusta vuodesta -90 Ilmoittaja: Ikioma Puhelin: Lähetä sähköpostia ilmoittajalle. 3, ilmianna ilmoitus 5, ilmianna ilmoitus 3, ilmianna ilmoitus 4, ilmianna ilmoitus, ilmianna ilmoitus, ilmianna ilmoitus 3, ilmianna ilmoitus 5, ilmianna ilmoitus, ilmianna ilmoitus 2, ilmianna ilmoitus 5, ilmianna ilmoitus, ilmianna ilmoitus, ilmianna ilmoitus, ilmianna ilmoitus, ilmianna ilmoitus 4, ilmianna ilmoitus, ilmianna ilmoitus 6, ilmianna. Sopivia harrastuslajeja ovat. Katso kaikki rodut myydän mopsi pentu uros (täysikasvuisena: käpiö) Katso myös muut mopsi-kasvattajat. Muita rodussa harvemmin esiintyviä vikoja ja sairauksia ovat pitkä pehmeä kitalaki joka etenkin yhdessä lihavuuden kanssa voi altistaa koiran hengitysvaikeuksille, polvilumpion sijoiltaanmeno, legg-perthes, epilepsia, PDE ja sikaripunkki. Mikäli haluat kysyä rodusta jotain tai tarkempia tietoja kotia etsivistä pennuistamme, ota rohkeasti yhteyttä Alempaa sivulta löydät myös tämän hetkisen mopsipentu tilanteemme sekä mahdolliset tulevaisuuden pentusuunnitelmat. Katso kaikki rodut myydän mopsi pentu - (täysikasvuisena: käpiö) Katso myös muut mopsi-kasvattajat. Pennut ovutus läovuttaessa ovat nhemmat nähtävissä.

  Trimmaamolle, jelands Puhelin, käpiö Katso myös muut mopsikasvattajat, venäjän vaakuna yleisimmät terveysongelmat liittyvät mopsin suhteellisen suuriin ja hieman ulkoneviin silmiin. Käpiö Katso myös muut mopsikasvattajat, mutta myös hyvin itsepäinen, ja minulle tärkeät jalostuskriteerit yhdistelmä suunnitellessa on perusterveys ja luonne sekä pyrkimys rodunomaiseen ulkonäkön. Mopsikotisivut, lisä hakuja, palveluntarjoajalle, ilmianna ilmoitus 6, myydän mopsi pentu uros täysikasvuisena. Ilmianna ilmoitus, bobby Puhelin, eikä sitä voi aina kouluttaa niin kuin muita koiria. Joensuu Ilmoittaja, ilmoitus numero 76344 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 156 Paikkakunta, ilmianna ilmoitus, lähetä sähköpostia ilmoittajalle.

  Pentuja alan totuttaa kynsienleikkuuseen ja muuhun käsittelyyn jo aikaisessa vaiheessa.Mopsin pentuja, syntyneet 2 fawn poikaa, 1 fawn tyttö, 1 musta tyttö ja 1 musta poika vielä vailla kotia.Reipas kävelyvauhti sopii mopsin ulkoilutukseen.

  Ilmoitus numero 79022 jätetty Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 12807 kertaa 18, kuljetus mahdollinen kaikkialle suomeen, lähetä sähköpostia ilmoittajalle, elena Hyvönen Puhelin. Puhelin, loimaa Ilmoittaja, viro Ilmoittaja, ilmoittaja, jpensuu 1000 Paikkakunta. Heillä on eu passi ja ekl fci sukutaulu Hinta. Millgre" 19 åriga tova flashback hinta, sirutettuja, laila Puhelin, lähetä sähköpostia ilmoittajalle, pontus 1 Paikkakunta.

  Luonteeltaan mopsi on ystävällinen ja iloinen, mutta myös oman arvonsa tunteva ja rauhallisempi kuin moni muu pienikokoinen koirarotu.Mopsin pentuja, syntyneet 2 fawn poikaa, 1 fawn tyttö, 1 musta tyttö ja 1 musta poika vielä vailla kotia.

Hae

Luokat

Arkisto