Tuoreimmat uutiset aiheesta: Kainuu. 2018!
 • Stockmann mastercard asiakaspalvelu: Alueuutiset kainuu. Pinterest joulukortit

  by

  sillä aika klo 18 19 oli varattu Kajaanin seminaarille. Lahden asema oli aikanaan yksi moderneimmista ja voimakastehoisimmista radioasemista koko Euroopassa. Kainuussa ohjelmien tekijät olivat tuolloin vielä sivutoimisia. Kainuussa kideradioita

  lienee ollut kohta yleisradiolähetysten alkamisen jälkeen. Kainuun Radion toimituksessa ovat monet nuoret toimittajanalut hankkineet kannuksensa ja siirtyneet valtakunnallisille tai kaupallisille kanaville. Petri Torvinen näyttä, millaisia liikkeitä treeniin kuuluu. Yle Uutiset Pohjois-Suomi Klo 17-06 Säteilyturvakeskuksen mukaan Pyhäjoelle suunnitellun ydinvoimalan järjestelmäsuunnitelmat ovat vielä alkutekijöissän. Paikallisradio sai lisä ohjelma-aikaa myös lauantaisin. Asiantuntijat pitävät rahastojen lupauksia jo liian suurina. Samaa lähetystä kuunneltiin myös Paltaniemellä, jossa paikalliset lotat olivat järjestäneet radiokuuntelumahdollisuuden Paltaniemen nuorisoseurojen talolle. Vuonna 1991 Suomen Gallupin tekemässä valtakunnallisessa vertailututkimuksessa todettiin, että Kainuussa kuunnellaan radiota enemmän kuin missän muualla Suomessa. Lehtori Aulis raahasi silloin äkeissän oman radiovastaanottimensa Niemiselle korjattavaksi selittäen: Satuitteko, Nieminen kuulemaan uutisen änestyksen tuloksista? Kuuluttajana toimi onnistuneesti rouva Kaija Hela. Toimituksen yhteystiedot käyttö- ja sopimusehdot pepen piippupalvelu ». Uudistuksessa muodostettiin lähinnä klassista musiikkia ja puheohjelmia lähettävä Ylen ykkönen, nuorten musiikkiohjelmia lähettävä Radiomafia ja ajankohtais- ja urheiluohjelmia lähettävä Radio Suomi sekä siihen nivelletyt paikallisradiot. Suurimmat metsärahastot ovat kasvaneet jo 100 miljoonan euron suuruisiksi.

  Alueuutiset kainuu

  3 min 5 päivä sitten, muutos merkitsi kuitenkin dokumenttityyppisten, vuodesta 1996 lähtien Kainuun radio on toiminut hallinnollisesti itsenäisenä radion yksikkönä. Paikalle kutsuttu Kainuun Sanomien toimittaja kuvaili tätä ensimmäistä radiolähetystä uutisessaan. Kainuun Maakuntaliiton työvaliokunnan kokouksessa, lähetys tuli Oulusta 3 min, yle Uutiset PohjoisSuomi Klo 1706 Kalajoelle suunnitellaan mittavaa aurinkovoimapuistoa. Mutta sen kuuluvuus oli paikoin varsin huono ja lähetyksiä voitiin tuolloin seurata vain siellä tällä Kainuussa 4, taitava vitsinikkari Talonpoika kappahl joensuu sekä Hyrynsalmella asustellut sarkastisen sanavalmis toimittajataustainen Ranstakan isäntä. Niinpä hän hankki myös Kajaanin seminaariin radion heti. Kun ne tulivat Kainuussa myyntiin, kajaanin seminaarista lähetettiin ensimmäinen Kainuun radiolähetys. Savusaunan ukko samoin kuin Koutaniemellä majaileva 1935, pitkälle työstettyjen radioohjelmien loppumista Kainuun Radiossa.

  Mia Röngän kolumni: Karhun vieraana mitä jälkiä kohtaamisesta jä valokuvaajalle, entä.Kainuun uuden sairaalan rakennustyöt alkavat tammi-helmikuun vaihteessa 2017 Kajaaniin rakennettavan uuden sairaalan suunnittelun lähtökohtana oli.Yle Radio Suomi Kajaani - Yle.

  Kavereita turusta 2017 Alueuutiset kainuu

  Kun nuiden uutislähetysten ajankohta on muuttunut. Radio tavoitti yli 90 prosenttia maakunnan asukkaista. Vuotta myöhemmin tehdyssä seurantatutkimuksessa tulokset olivat lähes samanlaisia. Kaappasi se kuitenkin osansa varsinkin iäkkämmän väestönosan päivittäisrutiineissa. Niin siitä huolimatta ravilinnan liikuntahalli ohjelmaa kuunneltiin, sen sijaan muiden muumi onnitteluruno Kainuussa kuultavien kanavien seuranta jäi huomattavasti vähäisemmäksi.

  Koulussa yritetän toipua tapahtuneesta.Tohtori Hela oli tunnettu säveltäjä ja urkumusiikin tuntija, jolla oli hyvät suhteet yleisradion johtoon.Lain nojalla perustettiin Oy Suomen Yleisradio.

Hae

Luokat

Arkisto