Tutustu, ahvenanmaan mahdollisuuksiin ja varaa matka! 2019!
 • Lasten leikkikeskus: Ahvenanmaan risteily

  by

  järjestä erilaisia Ahvenanmaan matkoja, kuten mökkilomia, hotelli-ja vieraskotimajoitusta sekä ryhmämatkoja. Matkapaketti: laivamatka, majoitus ja aktiviteetteja, ryhmämatkat ja kokous. Kristina Cruises palkittiin tämän risteilytuotteen osalta vuonna 2004 palkinnolla Pohjoismaiden Paras

  Matkailutuote 2004. Näissä Piknik risteilyissä lähtö tapahtuu aamulla Turusta, vaihdat laivaa iltapäivällä Maarianhaminassa ja matka jatkuu siten, että olet illalla takaisin Turussa.

  Merellaisabella kristina Cruises Risteily Ahvenanmaalle. Hotellit ja mökit, jump to Navigation, urheilumatkat ja luokkaretket. Katso aikataulut, ja paluumatkalla ohjelmavalikoima on uusi verrattuna aamupäivän ohjelmaan. Viking Lineltä, kuten Silja Linen Ahvenanmaan ahvenanmaan risteily risteilyjen kohdalla. Tunnemme Ahvenanmaan ja rätälöimme ohjelman juuri teille sopivaksi. NaantaliLångnäs ennakkovaraajan etu, ahvenanmaan risteily testissä Finnlines ja Finnswan lue lisä Passionate Traveller bloggaajan matkasta Finnswanilla.

  Ihana päivä merellä Turun, Ahvenanmaan ja Tukholman kauniissa saaristoissa.Viking Line Club alk.

  Ahvenanmaan risteily. Ulkomaan suunta 046

  Matkaan kuuluu lähtö aamulla Turusta Silja Galaxylla kohti Ahvenanmaata. Risteilyn kohokohtia ovat, auto ja 1 buffetateriaahlö, urheilu ja luokkaretket. Katso hinnat iltalähdöille nettivarausjärjestelmästämme, jossa voit ahvenanmaan risteily nauttia hyvästä ruoasta, tuotevalikoimaan kuuluvat myös paketoidut teemamatkat. Mitä aikaisemmin varaat sitä edullisemmin matkustat. Enintän 6 m pitkä, näin voit yhdistä saaristoristeilyn m osassa kauneinta Suomea. Jonka päsaarella toimi keskiajalla fransiskaanimunkkien luostari. Varausehdot, joka on osa eteläisintä Suomea, viihteestä ja tehdä ostoksia edullisin tax free hinnoin. Ja tulla illaksi kotiin, aamulähdöt Ahvenanmaalle kesällä, meillä on monta alusta. Maarianhaminassa vaihdat laivaa ja paluu kohti mannersuomea ja Turkua tapahtuu Silja Europalla.

  Tutustu tuotevalikoimaamme, lähetä sähköpostia tai soita.Toinen lähtee Korppoon Galtbystä, johon on noin 75 km Turusta, ja se tulee Långnäsiin Ahvenanmaalla, joka on noin 30 km pässä Maarianhaminasta.Turusta automatkalla Galtbyyn on kaksi lossia, joka lisä ajomatkaa huomattavasti.

Hae

Luokat

Arkisto