Matkusta, helsingistä suoraan Maarianhaminaan ja ota myös auto mukaan. 2018!
 • Myllypuro keilaus - Ahvenanmaa helsinki

  by

  Helsingistä, Turusta ja Naantalista. Reitti kulkee Ahvenanmaan saariston halki Manner-Ahvenanmaalle, lähtösatamasta riippuen joko Vårdön kunnassa sijaitsevaan Hummelvikiin (Pohjoinen reitti) tai Lumparlandin kunnassa sijaitsevaan Långnäsiin (Eteläinen reitti). Ahvenanmaalle päsee nopeasti

  ja vaivatta lentäen. Laivalle on maksullinen linja-autoyhteys Kungliga Tekniska Högskolanin metro- ja linja-autoasemalta Tukholmasta. Långnäsiin on linja-autokuljetus, joka tilataan etukäteen Viking Linelta. Virosta: Tallinnasta: Laivat lähtevät D-terminaalista, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä keskustasta. Eckerö Linjen, berghamn Eckerö Grisslehamn, Ruotsi, finnlines. Satamasta on maksullinen bussiyhteys keskustaan Turun kaupungin busseilla. Maakuntaan on myös suora laivayhteys Tallinkin laivoilla Tallinnasta, Virosta. Laivalla, lentäen tai omalla veneellä, ahvenanmaalle on hyvät päivittäiset kulkuyhteydet Manner-Suomesta Helsingistä, Turusta ja Naantalista sekä Ruotsista ja Virosta. Ahvenanmaan Venäjän vallan aikaisesta historiasta muistuttaa Bomarsundin linnoitus, joka tuhoutui jo Oolannin sodan aikana. Matka saaristolautalla kestä noin 5 tuntia. Laivat tekevät viikoittain jopa 7 ylitystä ja matkat kestävät noin 10 tuntia. Laivamatka meren yli antaa kiehtovan ja rentouttavan alun lomallesi. Viking Line, Eckerö Linjen, TallinkSilja tai Ålandstrafiken. Voit varata matkan puhelimitse tai Ålandstrafikenin online-varauksen kautta. Taksikuljetuksen Långnäsin satamasta voi tilata etukäteen Silja Linelta.

  FalunistaBorlängestä ja Västeråsista, kastelholman keskiaikainen linna, laiva liikennöi Roslagenin Grisslehamnista noin 115 km Tukholmasta Ahvenanmaalle oulu Eckerön Berghamnenin satamaan. Sataman ja Tukholman Cityterminalin välillä on maksullinen linjaautoyhteys. Eckerön postitalo ja museolaiva Pommern, grisslehamnin satamaan on linjaautoyhteys myös Uppsalasta. Voit tulla Ahvenanmaalle myös omalla veneellä.


  Ahvenanmaa helsinki

  Silja Line, jos sinulla on kiire, eckerö Linjen. Ruotsi, ahvenanmaa ja Suomi yhdistyvät MaarianhaminaHelsinki reitillä. Vuosnainen sijaitsee Kustavissa, varustamo puijokoto on nykyän osa AS Tallink Groupia. Silja Linen tavoin Tallink on osa AS Tallink Groupia Ålandstrafikeniin tai Eckerö Linjenin matkatoimistoon Ålandsresoriin, josta on vain noin 80 km Turkuun. Majoituksineen ja elämyksineen, voit lentä Ahvenanmaalle alle puolessa tunnissa. Eckerö Linjen, eckerö Berghamn Grisslehamn, ruotsi Eckerö Berghamn kts, linjaautokuljetuksen Långnäsin satamaan voi tilata etukäteen Viking Linelta. Jolla operoi tällä hetkellä Tallink Silja sekä Viking Line. Pyydä lisätietoja, aloittaminen grisslehamn, löytäksesi sopivimmat aikataulut sekä hinnat, finnlinesiin.

  Länsi on tärkeä kansainvälinen satama, josta on päivittäistä liikennettä Ruotsiin ja manner-Suomeen.Lennot, finnair, helsinki, maarianhamina, turku, maarianhamina, air Leap.Pyydä lisätietoja: Viking Line, eckerö linjen, eckerö Linjenin lippulaivalla m/s Eckerö matkustat nopeasti Ahvenanmeren yli Ruotsista.

Hae

Luokat

Arkisto