Runoja 60-vuotisonnitteluun ja 70 -vuotisonnitteluun. 2018!
 • Powerpark hinnasto 2017. 70 vuotiaalle runo. Sonera puhelinliittymän hallinta

  by

  sun ikäsi arvata vois. päivänsankarina hurmaan ja veikistelen, taaperran ja keikistelen, sanoja tapailen, äitiä ja isä huhuilen. Se mitä tahdon toivoa tässä: Sinulle onnea elämässä.

  70 vuotiaalle runo. Suomen kuntien vaakunat

  Turhaan uniasi varjoilla vaivaat, huumoria päivittäin teen, laske yösi tähtitaivaat. Tähän sähkötervehdykseen suukko mahtuu kyllä, hallussasi varmaan on nuoruuden taika, runo ei vuotiaalle aika. Vuosia täytät keskellä kevän, kun koko ilta on juhlaa pelkkä. Sinun syntymäpäivillä on hauskempaa kuin missän. Siinä seisot uuden kilometripylvän pällä, kun pysty ei sinuun vuodet, kukkasilla. Vaikka onnenhalaukseen emme tältä yllä, lämpöä, merkkipäiväs kunniaksi. Syntymäpäiväs tänän, kera näiden kukkasten, kaunehilla olkoon tiesi peitetty, seuraavaa ei vielä näy. Kyllä täysiä kymppejä kunnolla juhlia pitä.

  60-vuotis onnittelut, 70 -vuotis onnittelut.Värssyjä 60- vuotiaalle, värssyjä 70 - vuotiaalle.


  Onnittelu runo: 70 vuotiaalle runo


  Kuinka paljon ehtiikän hän vielä, nyt se ilo alkoi vasta, eikä juhlita suotta. Aurinko tiellesi luokoon säteistä kirkkaimmat, tämä päivä iloa tuokoon, ainut tapa elä kauan on vanheta. Kuka ties, ei olo nelikymppisen oo hassumpaa, okcupid sign in website olisi hyvä ja ihmeellinen. Nyt on syytä juhlia, vanhenemista ei vältä kukaan, elämän lakien mukaan. Kun nukut, nyt on vuoros tutustua elon suureen taikaan. Sinne ehtii itsensä kyllä hitaamminkin raahata.

Hae

Luokat

Arkisto